perjantai 1. elokuuta 2014

Aloituskuvat

Nyt teen jotain sellaista, mitä en ole koskaan elämässäni tehnyt: lisään bikinikuvani nettiin. Bikinikunnossa en ole, se on sanomattakin selvää. Tarkoituksena on kuitenkin kiriä kohti kiinteämpää kroppaa, ja mitenpä tulokset paremmin näkisi kuin kuvia vertailemalla? Lopputuloksenkin kannalta on ihan hyödyllistä tietää, mistä on lähdetty liikkeelle. Jos paino joskus putoaa ja uhkaa taas kohota, voin ainakin katsella näitä kuvia, puistella päätäni ja vannoa: ei enää koskaan.

Eihän?

Lähtötilanne 1.8.2014: 
162 cm, 68,3 kg.



Täytyy myöntää, että oli itselleni jonkinasteinen järkytys nähdä nämä otokset. Ei sillä, kyllähän minä peiliin päivittäin tuijottelen ja välillä vähissäkin vaatteissa, mutta vasta tällä tavoin kuvattuna tilanne alkaa kunnolla hahmottua. Ylimääräistä todella on - asia ei piile vain mielikuvituksessani tai vaa'an lukemissa. Vartalonmalliltani olen uskoakseni melko tasapaksu, joten rasvaa kertyy ihan jokaiseen kuviteltavissa olevaan ruumiinosaan. Arjessa eniten ahdistavat vatsa ja reidet, mutta eipä ylävartalokaan erityisen timmissä kunnossa ole.

Kuvista itselleni vaikein on viimeinen, takaapäin otettu: ei herranjestas mitkä jenkkakahvat ja selkärypyt! Vai miksi noita edes sanoisi? En tiedä enkä tahtoisi joutua miettimään.

Jostain on kuitenkin aloitettava. Minun tapauksessani se on tämä.

1 kommentti:

Ais kirjoitti...

Kiitos kannustuksesta! :) Samaa toivon minäkin!